De Grootmoeders Spreken

Diepe ontroering en (h)erkenning voelde ik bij het lezen van het boek ‘De Grootmoeders Spreken’ van Sharon McErlane…Wie zijn de Grootmoeders?


“De Grootmoeders Spreken” is de titel van het eerste boek van Sharon McErlane. Sharon beschrijft in dit boek haar ervaringen met de verschijning van “De Grootmoeders”. De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk principe – yin en yang – op onze planeet te herstellen en vrouwen op te roepen in hun kracht te gaan staan. Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan.

Werken met het Net van Licht
De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom de aarde in een kritieke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet weer in balans te brengen. Zij vragen en leren ons om met het “Net van Licht” te werken en het verder te versterken. Zij helpen ons om Hun boodschap te leven. Hiervoor reiken zij ons onder andere meditaties en visualisaties aan.

Op diverse plaatsen komen maandelijks groepen bij elkaar om het werk van de Grootmoeders met elkaar te delen. Tot mijn grote verbazing zag ik op de site van de Grootmoeders in Nederland dat er nog géén groep in Friesland was! Hier voelde ik mijn geroepen… Sinds begin 2017 komen we bij elkaar om het werk van de Grootmoeders te delen, te bestuderen, te verdiepen, ervaringen uit te wisselen, te mediteren en al waar onze groep maar behoefte aan heeft. Verder kan een avond bijvoorbeeld gevuld worden met een creatieve opdracht, dans, zang of iets anders. We gaan werken met dat wat ontstaat…

Wil je meer lezen over de Grootmoeders, kijk dan even op de site www.degrootmoedersspreken.nl. Daar staan ook mijn contacgegevens voor het aanmelden bij onze groep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.