Herfst is om los te laten…

TATATATAAAAAAAAAA…..!!  De herfst is om zaken los te laten die niet meer passend, nodig of dienend zijn. Tijd om dat te doen en mijn HART te volgen.

Sinds ik in 2009 Heidisign heb opgericht is er veel gebeurd. Sinds een aantal jaren heb ik me bijgeschoold tot Paardencoach. Dit werk doe ik met overgave en diepe verbinding met mens, dier en met de natuur. Deze werkzaamheden zijn ondergebracht onder de bedrijfsnaam Heidizijn, je kunt op www.heidizijn.nl kijken, lezen en ervaren wat ik hiermee doe.

Gekke (paarden)sprong? Nee hoor, mijn Grafische werk heb ik altijd vanuit mijn gevoel en mijn intuïtie gedaan. Goed luisteren naar het verhaal van je klant en alle zintuigen open. Dat maakt dat ik komt tot een prachtig mooi en persoonlijk ontwerp. Eigenlijk is dat ook een soort van coachen en ik heb het met veel liefde gedaan.

Lange tijd heb ik geprobeerd om deze twee bedrijven naast elkaar te laten bestaan. Mijn Grafische werkzaamheden en daarnaast de Paardencoaching opbouwen. Dit is was zeker niet eenvoudig! Reclamewerk laat zich niet makkelijk plannen en om daarnaast een solide basis op te zetten voor Heidizijn bleek best lastig. Mijn hart en ziel ligt in het werken met mensen en met paarden, maar de ruimte was er niet.

Deze zomervakantie heb ik mijn besluit genomen! Ik ga stoppen met Heidisign om mij volledig te kunnen richten op mijn coachbedrijf Heidizijn, mijn paard Vera op een mooie nieuwe woon- werkplek voor ons allemaal. Dat betekent afscheid nemen, afscheid van mijn klanten van Heidisign. Met dank dat ik al dat prachtige materiaal voor ze mocht maken. Dankzij hen mocht Heidisign er zijn!

Wat betekent dit concreet? Vanaf nu zal ik mijn Grafische Werkzaamheden af gaan bouwen. Op dit moment ben ik nog beschikbaar voor kleinere klussen en om de zaken af te wikkelen. Vanaf 1 november stop ik er helemaal mee. Voor mij betekent het dat er meer ruimte en energie vrij komt voor mijn passie met de paarden! Door de focus te leggen op mijn coachbedrijf Heidizijn geloof ik dat het mag gaan groeien.

De computer gaat uit en de laarzen gaan aan 😉 Uit de comfortzone het grote avontuur in!

Ciao, veel liefs Heidi en ik zie je bij HeidiZijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.