Into the Wild!

Into the Wild…

Zoals je misschien wel opgemerkt heb zie op mijn site quotes van de songs die Eddie Vedder voor “Into the Wild” geschreven heeft. Jarenlang als ik naar trainingen of workshops reisde voor mijn persoonlijke ontwikkeling, luisterde ik in de auto naar deze CD. Diep geroerd werd ik door de muziek en de teksten die bij deze prachtige film horen. Hoe herkenbaar is het gevoel van “niet thuis” zijn hier op aarde. Bij mij resoneerde dat sterk, tot tranen toe raakte deze muziek mij iedere keer weer. Door de jaren heen groeide ik en de muziek groeit met mij mee. Inmiddels voel ik me redelijk thuis hier op aarde 😉 maar nog steeds luister ik naar de muziek van Into the Wild als ik ver moet reizen. Steeds andere stukken tekst en muziek die mij dan weer raken. Geïnspireerd raak ik er van en daarom deel ik dit graag met jullie.

Luister mee naar het prachtige Society, wat gaat over onze huidige consumptie maatschappij…

Leave a Reply

Your email address will not be published.