Leren van een paard….!?

Aan mijn paard lees ik altijd af hoe het met me gaat… Als ik in het weiland kom en ze loopt weg van me, weet ik dat ik niet in verbinding ben met mezelf. Soms rete irritant natuurlijk!
Maar hoe kun je sneller leren dan op deze manier. Ze dwingt me om dichter bij mezelf te zijn…

Vandaag heerlijk gereden, want dat doen we ook met veel plezier samen. Er is geen grotere test dan dat ik op mijn paard rijdt. Zit ik niet lekker in mijn vel, dan kan ik me eigenlijk de moeite besparen om op te stappen. Zo spiegelt ze dan terug hoe het met me gaat. En dan kan zo’n rit zeker geen feestje zijn. Vandaag hadden we even een stevige ‘woordenwisseling’ over wie er nou de leiding ging nemen. Vandaag besloot ik resoluut dat ik dat ging zijn. Ging niet in op haar merrie-gedoe en uiteindelijk kwamen we in een prachtig mooie verbinding met elkaar. Daar waar alles vanzelf gaat…
En vandaag heb ik voor het eerst in héél lange tijd weer gegaloppeerd! Zou het dan toch stiekem heel goed met me gaan…? Yihaaaaa! Dankbaar ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.