Werken met de prachtige vrouwelijke energie van Kwan-Yin.

Sinds begin dit jaar ben ik gaan werken met de Magniefied-Healing energie door ene workshop te volgen hiervoor bij Dancing Cloud. Dit blijkt een prachtige aanvulling te zijn op het werk van de Grootmoeders Spreken waar ik al geruime tijd mee bezig ben. Het in balans brengen van het mannelijk en het vrouwelijke Yin en Yang en meer licht te brengen in de wereld. Door deze workshop mag ik nu deze healing geven en werken met haar energie. Dit is een zachte vrouwelijke echter zeer krachtige energie welke heling, transformatie, bekrachtiging en verheldering kan brengen. Deze heling wordt op verschillende delen van het lichaam toegepast, bij verschillende systemen van het lichaam, ook op de aura om deze in de hoogste staat van perfectie te brengen op ieder niveau.

Dat ik zelf Kwan-Yin in mijn leven heb uitgenodigd, bleek onlangs toen ik een doos zocht voor mijn wensen. Deze wens-box vond ik in een doos die ik in 2016 heb gemaakt tijdens een workshop Soul Coaching. Deze hartvormige doos heb ik destijds helemaal beplakt met prachtige afbeeldingen, waaronder die van Kwan-Yin, zie onderstaand. Zo werkt het universum, hoe mooi is dit…!? Zo kun jij ook werken met de aantrekkingskracht. Wat wil jij manifesteren in je leven?

Kwan-Yin, de Chinese Godin van Mededogen, wordt in het Westen steeds bekender. Ze wordt gezien als een bron van inspiratie en troost. Bijzonder aan Kwan-Yin is dat zij niet alleen een belangrijke boeddhistische godin is, maar dat ze ook een belangrijke rol speelt binnen het taoïsme, het Japanse shintoïsme en dat ze banden heeft met de christelijke Mariaverering en het oeroude sjamanisme. Dit is wat me zo aanspeekt in Kwan-Yin, ik heb altijd al moeite gehad met het plaatsen in hokjes en geloof in dingen die alles overstijgen.

Luipaard als krachtdier: onopvallend, intuïtief, stille kracht, heimelijk, instinctief, waakzaam, alert, overkomt hindernissen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.