MET ON GUARD DE HERFST EN DE WINTER DOOR…

On Guard is een olie die je in de herfst goed kunt gebruiken, want dan komen verkoudheid, ontsteking, hoest, infecties en griep de hoek om kijken. De geur van deze olie is heerlijk warm en geeft je een gevoel van thuiskomen, daardoor geeft het je een beschermd gevoel. On Guard is dan ook een olie voor veiligheid en bescherming omdat het je immuunsysteem versterkt. Het heeft een werking tegen schimmels, virussen en schadelijke bacteriën, maar deze olie is speciaal samengesteld en vooral sterk gericht op het versterken van je immuunsysteem.

 
Deze samenstelling bestaat uit: Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn (mail me even als je de afzonderlijke werking van deze oliën wilt weten). Het helpt je immuunsysteem te verhogen en de strijd aan te gaan met virussen daarnaast is On Guard is ook effectief bij schimmelinfecties en koortsblaasjes. Het houdt fysieke ziektemakers op afstand, op emotioneel vlak heeft het ook zijn werking. On Guard kan negatieve energieën weren en het helpt om je innerlijke ‘Zelf’ sterker te maken. Je kunt hierdoor beter voor jezelf opkomen. On Guard helpt als je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven of als je mensen teveel toelaat, waardoor je je eigen ruimte niet in kunt nemen. Je ervaart meer kracht om ‘Nee’ te zeggen en je zult jezelf niet meer zo snel verliezen in ongezonde relaties.
 
Mocht je ook graag On Guard willen gebruiken om de herfst beter door te komen? Stuur me een mail, of bel me op 06 – 538 76 803.

Leave a Reply

Your email address will not be published.