Wilde Wiven, wilde paarden

Afgelopen weekend op het Wilde Wiven Festival, voor het eerst met de paarden naar een festival. Spannend natuurlijk, maar ook heel erg leuk. De paarden een dag eerder gebracht en ze stonden heerlijk rustig op het stuk weiland wat voor ze was afgezet.De zaterdag van de workshop, helemaal klaar was ik er voor en tevens de 10 prachtige vrouwen die deel gingen nemen aan de workshop Sjamanistisch Coachen met Paarden. 15 minuten geleden bij de paarden geweest, stonden heerlijk rustig af te wachten wat er ging gebeuren.Maar…. het ging net even anders Toen we naar het weiland liepen, kreeg ik het bericht dat de paarden waren losgebroken. O, jee is dan de eerst reactie snel er achter aan en zorgen dat ze veilig terug komen. De dames (merries) waren de weg opgegaan en een stuk verderop het weiland in gerend (iemand had gelukkig het hek dicht gedaan). Daar trof ik ze aan al galopperend door de wei. Ze waren toch ook wel weer blij om een bekende stem te horen. We hebben ze weer terug gebracht naar de plek waar ze stonden, waar tien dames geduldig en kletsend op ons zaten te wachten.

Uiteindelijk besloten om niet door te gaan met de workshop, het voelde gewoon niet goed dat was wat mijn hart zei. En wat fijn dat ik daar naar durf te luisteren tegenwoordig en wat mooi dat alle vrouwen zo veel begrip hadden en dat ok vonden. We hebben een fijne middag gehad en het was goed zoals het was…We hebben afgesproken om het op een ander moment alsnog samen de workshop te gaan doen op mijn eigen coachplek.

De paarden leren ons een hele belangrijke les met deze stunt; Breek los uit oude patronen die niet meer passen, breek los uit je keurslijf als dat niet goed voelt, kies voor de vrijheid, kies het pad van je hart… En durf te leven mooie vrouw!

Hoe mooi is dat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.